DAGENS TANKE
May 30

Ready to take off

“This is the captain of this plane, that eventually will take you away from this hell you’re surrounded by. We expect to arrive in your paradise, well.. in about one hour and forty minutes. Mr modern thought, have a well deserved journey and holiday”

lego “Thank you, thank you”, tenker jeg, men blir påminnet virkeligheten på veldig kloss hold, siden regnet pisker meg hardt i trynet. Desverre så er alt bare en tanke, ennå. Et ønske. En drøm. En håp om å løse det som ikke kan løses på èn dag. Nemlig å forlate byen for godt. Og i det jeg sykler hjem fra jobb, i et regnvær selv Gud ikke kan være mye stolt over å ha skapt, da tikker det inn en melding fra min skyfrie himmel, min blomst, min skinnende perle, hvor det står; Solsmask. Returnerte en klissvåt suss og erger meg over å ha returnert tilbake til denne forunderlige byen jeg var ferdig med for mange år siden.

Jeg syklet som en trassig unge resten av veien hjem, med tanke på at med tid og stunder er det en ende på alle mine nyskapte tråder.

Så i morgen tidlig er det take off. Befrielse.. 

Jeg gjengir hva jeg skrev på flyet, på tur nedover sist gang.. Føler det slik nå også.. den selvgode faen jeg kan være..

Jeg digger

I dag digger jeg

Når jeg er på topp

digger jeg meg selv

Jeg kan enkelt finne på å hate meg selv også

Ikke i dag

I dag digger jeg meg selv.

Når selvtillitten ruler

ikke forkommen i stimulans

det umennesklige substans

da digger jeg

Nå føler jeg ingenting

kan stoppe meg

Da digger jeg meg selv

Digger meg selv

enormt

Det føles godt

å digge seg selv

Kjenner du det?

Det gjør jeg…

🙂

Leave a Reply