DAGENS TANKE
Jun 25

Incest – Blodskam

Mange som har opplevd overgrep fortrenger det som har skjedd. Gjennomsnittstiden for å få alle brikkene etter overgrep på plass er 17 år. Det betyr at et menneske som har opplevd overgrep i 6-7-årsalderen, ikke vil huske hva som har skjedd før i starten av tjueårene, gjerne senere.

Senter mot incest tlf: 800 57 000 eller Alarmtelefonen tlf: 116111

Har du informasjon eller mistake, ta kontakt med Politiet direkte på tlf: 02800

 

Niende klassetrinn er gjennomført og endelig er sommerferien kommet, tiden alle prater om på skolen med en glede og en entusiasme jeg ikke kan ta del i. Jeg skal på den årlige hytteturen og jeg gruer meg. Solen skinner. Det er varmt. Jeg stirrer opp på himmelen under solbriller mine og finner ikke en eneste sky. Bare noen fugler som flyr langt der borte. Jeg skulle ønske jeg kunne være en fugl. En som kunne fly bort fra sommerferien og komme tilbake til mamma og pappa når ferien var over. Jeg drømmer meg bort, men våkner fort når jeg ser morfar bære bagene i bilen. Jeg grøsser.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply